Menú
ES / CA
Iniciar sessió

En compliment al qual estableix la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades de la informació general d'aquest lloc web:

OBJECTE

Aquestes condicions generals (d'ara endavant, les "Condicions Generals") regulen l'ús de tots els serveis d'aquest lloc web (d'ara endavant "el Portal") que CONFECCIONS OLIVA SL, posa a la disposició dels usuaris d'Internet. Per la mera utilització del Portal, els usuaris expressen l'acceptació i sense reserves d'aquestes, les quals podran ser modificades per CONFECCIONS OLIVA SL en qualsevol moment. Els usuaris es veuen així mateix sotmesos a totes aquelles condicions particulars, avisos o reglaments d'instruccions que es posin en el seu coneixement, en relació als continguts o serveis concrets, que contemplen amb el que es preveu en aquestes Condicions Generals com a no s'oposin.

INFORMACIÓ A L’USUARI

CONFECCIONS OLIVA SL, és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en la normativa vigent en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

El present document constitueix la Política de PROTECCIÓ DE DADES que aplica a totes les dades de caràcter personal que CONFECCIONS OLIVA SL tracta sobre Vostè. A continuació l'informem sobre les dades identificatives del RESPONSABLE del tractament:

Responsable

CONFECCIONES OLIVA SL

CIF

B-60447166

Direcció Postal

C/ Matacans s/n

08271 Artés

Telèfon de contacto

938 771 700

Correu Electrònic:

info@csty.es

Finalitat

Amb quina finalitat tractem les seves dades

Clients Web:

Quan compres un producte a la nostra botiga online, les dades que ens facilitis seran utilitzades per a tramitar, enviar i facturar els productes adquirits. Per a poder realitzar comandes a la botiga en línia, cada client proporciona de forma voluntària i sota la seva responsabilitat, les seves dades de caràcter personal (nom, cognoms, adreça, telèfon, dades de facturació i forma de pagament) que hauran de ser veraços i exactes.

Newsletter / Comunicacions comercials

En els casos en els quals ens atorguis el teu consentiment segons què es preveu a l'article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, utilitzarem les teves dades identificatives i de contacte per a enviar-te informació sobre les novetats de la pàgina Web, notícies d'interès sobre el sector, així com promocions i ofertes dels nostres productes i serveis.

La vigència de les promocions que t'enviem poden estar subjectes a la disponibilitat dels productes i a especificacions més concretes sobre aquestes. Davant qualsevol dubte, t'informarem sobre les condicions de les promocions a través del nostre Departament d'Atenció al Client.

Formulari de contacte:

Les dades personals que ens envies a través del formulari de contacte, es tractaran únicament per atendre la teva consulta. La informació recaptada es limita a dades identificatives i de contacte, així com dades relacionades amb la naturalesa de la petició que ens dirigeixis.

Quant a la informació automàtica de navegació que recaptem, et recomanem llegir la nostra Política de cookies.

XARXES SOCIALS

A través de la nostra pàgina Web pot accedir a les xarxes socials Facebook i Instagram, d'accés obert a tots els usuaris. Es tracta de llocs web on l'usuari pot registrar-se i seguir-nos gratuïtament. En aquestes xarxes socials els usuaris podran conèixer de les nostres activitats, opinions, accedir a les fotos i vídeos. Els usuaris d'aquestes xarxes socials han de ser conscients que aquest lloc és independent de la nostra Web i està obert, és a dir, és visible per a tots els seus usuaris, i les polítiques de privacitat a aplicar a aquests continguts són les fixades per Facebook, o Instagram. " CONFECCIONS OLIVA SL " no és titular de les xarxes socials.

Durada del tractament de Dades:

Si ets client, guardarem la teva informació econòmica (factures, assentaments comptables, etc.) almenys durant els terminis legals establerts.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la seudodonimització de les dades o la destrucció total d'aquests.

Legitimació:

Quina és la legitimació per al tractament de dades:

Consentiment de l'interessat:

Sol·licitem el consentiment de l'interessat, pel registre i assignació d'usuari i contrasenya en la nostra pàgina Web, amb l'objectiu de realitzar comandes de, descàrregues gratuïtes i oferir respostes a les seves consultes rebudes mitjançant el formulari de contacte o correu electrònic (segons els termes i condicions que consten en la nostra política de privacitat).

L'oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte de serveis.

Interès legitimo:

Per interès legítim de CONFECCIONS OLIVA SL, és per a atendre millor les teves expectatives i millorar la qualitat de serveis que ofereix la plataforma, així com realitzar estadístiques, enquestes o estudis de mercat que puguin resultar d'interès.

Destinataris:

A quins destinataris es comuniquen dades?

Tot el tractament de la informació recaptada a través de la nostra web no implica transferència internacional de dades. En relació amb els destinataris de la informació, t'informem que quan realitzes una compra en línia que hagi de ser lliurada en l'adreça que ens indiquis, en el paquet enviat es detallarà el teu nom i cognoms, adreça de lliurament i número de telèfon. Aquesta última dada s'inclourà per a permetre el contacte entre l'empresa de transport i el destinatari amb la finalitat de facilitar el procés de lliurament.

També podem cedir les teves dades personals per alguna obligació legal.

Drets:

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Dret

Contingut

Canals d’atenció

Accés

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a CONFECCIONS OLIVA SL estem tractant dades personals que li concernent o no.

Podrà exercir els seus drets a:

info@csty.es

o

Departament Protecció de Dades

Direcció postal:

C/ Matacans s/n

08271 Artés

Teléfono: 938 771 700

Rectificació

Les persones interessades tenen dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.

Supresió

Las persones interessades podran sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals i ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

Oposició

Els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades amb fins de serveis que no es sol·liciten al seu interès. CONFECCIONS OLIVA SL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos o per exercir o defensar possibles reclamacions.

Limitació del tractament

En determinades circumstàncies previstes a 18 RGPD, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades en els següents casos.

  • Mentre que es comprova la impugnació de l’exactitud de les seves dades.

  • Quan el tractament és il·lícit. Però s’oposen a exercir el dret a supressió de les seves dades.

  • Quan a CONFECCIONS OLIVA SL no necessita tractar les seves dades, però vostè les necessita per l’exercici o defensa de reclamacions.

  • Quan vostè s’oposi al tractament de dades pel compliment d’una missió en interès públic o per la satisfacció d’un interès legítim. Mentre que es verifica si els motius legítims pel tractament prevalen sobre els de vostè.

Portabilitat

En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format Electrònic estructurat d'ús comú i lectura mecànica i transmetre'ls a un altre responsable.

 

Com pot exercir els drets?

 

Si vostè considera que en CONFECCIONS OLIVA SL no hem tractat les seves dades d'acord amb la normativa, pot contactar en la següent adreça de correu electrònic: info@csty.es

 

Per a exercitar els seus drets, s'haurà d'acompanyar a la seva sol·licitud, el seu DNI o document equivalent que acrediti la seva identitat.

 

L'exercici d'aquests drets és gratuït.

 

Quines vies de reclamació hi ha?

 

Els interessats tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, i la forma de posar-se en contacte amb ella és mitjançant la pàgina Web. http://www.agpd.es .

POLITICA DE COOKIES

A través d'aquest lloc web no es recapten dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

Amb la finalitat d'oferir-li el millor servei i a fi de facilitar l'ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'activitat dels visitants i la seva freqüència d'utilització. A aquest efecte, CONFECCIONS OLIVA SL utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d'Internet.

CONFECCIONS OLIVA SL utilitza cookies per a recollir informació dels usuaris i registra les adreces IP d'accés. S'utilitzen cookies pròpies de sessió i de tercers, amb finalitat tècnica (aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que en ella existeixen). Vagi a l'enllaç per a més informació en la nostra política de cookies.