Menú
ES / CA
Iniciar sessió Area privada

Mascaretes solidàries

#AmbUnSomriure

#ConUnaSonrisa
#BellvitgeInvestiga

de Nandu Jubany i CSTY

La idea es va començar a cuinar entre en Nandu Jubany i el Joan Ramón de CSTY, per ajudar a frenar l’epidèmia del COVID-19 i prevenir nous brots.

Alhora la campanya #AmbUnSomriure vol contribuir a la investigació i projectar optimisme per lluitar contra el virus.
 

Aquesta crisi ha estat devastadora per a moltes famílies i empreses i crec que és important que entre tots intentem recuperar l’alegria. Està demostrat que les rialles es contagien. Volem que es transmeti el somriure en comptes del virus i que els investigadors tinguin recursos per fer-hi front. Ens hi ajudes?!

Nandu Jubany

 

 

Amb un somriure Bellvitge investiga

 

Els diners recaptats es destinaran als projectes d’investigació que ha iniciat l’IDIBELL en col·laboració amb l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Institut Català d’Oncologia, per frenar l’epidèmia de la COVID-19 i prevenir nous brots.

La recerca biomèdica és l’única manera de sortir de la crisi actual i de futures amenaces sanitàries. Des de Bellvitge s’han re-dirigit molts esforços per trobar una solució a curt i llarg termini.

Gabriel Capellá, Director de l’IDIBELL “Tenim prop de 40 estudis en marxa que intenten cobrir tots els angles del COVID, des d’anàlisis genètics dels pacients més greus o aquells que han superat la malaltia, a estratègies terapèutiques innovadores i assaig clínics en marxa.”